10 podcast jeg lytter til

10 podcast jeg lytter til, digital markedsføring, digitalt opdateret, digitalt nyhedsbrev

“Jeg er tosset med podcast” (sagt som Peter Palland). Podcast kan både agere glimrende “tidsfordriv”, men kan også bruges til at udvide ens faglige horisont.

Jeg lytter til podcast når end jeg kan komme til det,

på vej på arbejde,

på løbeturen

eller når opvasken tages.

Alle har efterhånden deres egen podcast (jojo, overdrivelse fremmer forståelsen), og det kan være svært at finde sin favorit podcast blandt de mange muligheder.

Jeg har her samlet 10 af mine absolutte favorit podcast

1. Marketing Brief

Arbejder du med markedsføring, ja så kender du den nok allerede. Halfdan Timm og Emil Kristensen kommer med tips, tricks og hacks til din online markedsføring. Podcasten er lidt en pendant til den amerikanske podcast Marketing School, dog langt mindre fokuseret på ninja hacks og hurtige clickbait løsninger.

Link

2. Adfærd

Har du som stort set resten af Danmarks erhvervsliv også læst bogen “Jytte for Marketing er desværre gået for i dag”, ja så kender du allerede Morten Münster. Adfærd er Mortens podcast, hvor han taler om adfærdsdesign og podcasten bestemt et lyt værd.

Link

3. Bro fm

Denne podcast udkommer ikke længere så frekvent, men er altid garant for god indsigt i forskellige emner. Det er kommunikationsbureat Bro der står bag, og podcasten omhandler emner lige fra personlig effektivitet til implementering af strategiske initiativer.

Link

4. Freakonomics Radio

Stephen Dubner der er vært for Freakonomics, er i min optik en af ‘the OG’s of podcasting’’. Freakonomics udkommer ugentligt, og emnerne spænder bredt, og omhandler gerne ting du troede du vidste alt om (men ikke gør), og emner du ikke troede du ønskede at høre nærmere om (men du gør).

Link

5. Vækst

Vækst er det digitale bureau ‘Obsidian Digital’ podcast omhandlende bureats rejse fra en lille partnergruppe til et af danmarks hurtigst voksende digital bureauer. Podcasten er dejlig ærlig, og giver et godt indblik bag scenetæppet i et digitalt bureau.

Link

6. The Tim Ferriss Show

Du har muligvis allerede læst en eller flere af Tim Ferriss bestseller publikationer som: The 4 hour workweek, The 4 hour body eller The Tools of Titans. I denne podcast dekonstruerer Tim højt performende personer indenfor en lang række forskellige discipliner, og dette er en af mine absolutte favorit podcast.

Link

7. Han Duo

Nørderne kommer, som podcasten vistnok oprindeligt skulle have heddet, beskriver det egentlig ganske godt. Jacob Hinchely og Elias Elliot tager dig igennem seneste film, serier og spil, med en forkærlighed for nørdede subgenrer.

Link

8. Dårligdommerne

Hos Dårligdommerne står dårlige danske film for skud. De tre venner Jacob, Christopher og Troels dechifrere dårlige danske film med en humor der gør seancen særdeles underholdende.

Link

9. Farmænd

Det er muuuuligvis fordi jeg næsten lige er blevet far, at jeg finder denne podcast enormt underholdende, selvom jeg er overbevist om, at man hverken behøver at være far eller mand for at lytte med. I podcasten tales der om det at være far med alt hvad det indebærer.

Link

10. Her går det godt

Uanset om det omhandler aktuelle begivenheder i det politiske landskab eller den står på tilsvining af Noma, så har Esben og Peter ofte nogle sjove og interessante pointer. Samspillet mellem Esben og Peter er som i radioprogram Monte Carlo unikt, og podcasten er ganske bestemt et lyt værd.

Link


Jeg tilstræber, altid at udvide min egen horisont.

Så hvilke podcast lytter du til, som jeg burde give et lyt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *